Stichting Militaire Lourdes Bedevaart Top fotoTop fotoTop foto Insigne 2023


Agenda

Voorlichtingsbijeenkomst Militaire Motorbedevaart naar Lourdes

Op donderdag 7 maart 2024 wordt er een voorlichting gegeven over de Militaire Motorbedevaart naar Lourdes (MMB). De motorbedevaart maakt deel uit van de jaarlijks terugkerende Internationale Militaire Bedevaart in Lourdes (PMI). Een evenement waar tussen de 14.000 en 16.000 militairen uit zo’n 25 landen samenkomen in het bedevaartsoort aan de voet van de Pyreneeën. In drie dag-ritten heen en drie terug pelgrimeren zo’n 40 deelnemers op de motor van Nederland naar het zuiden van Frankrijk en terug, om in het weekend van vrijdag 24 mei t/m maandag 27 mei deel te nemen aan de PMI. Dit betekent dat de deelnemers samenkomen op maandag 20 mei en terugkeren op donderdag 30 mei 2024.

Om inzicht te krijgen wat deze pelgrimage inhoudt, wat er van de deelnemers (aan rijervaring) en de motoren verwacht wordt en wat u kunt verwachten van de organisatie organiseren wij in de kapel van het vormingscentrum Beukbergen een vrijblijvende voorlichtingsbijeenkomst.

De kapel is open vanaf 15:00uur en aanvang van de voorlichting is 16:00uur. De voorlichting zal maximaal 1,5uur in beslag nemen. Aansluitend bestaat er de mogelijkheid om het diner te gebruiken in het vormingscentrum en kennis te maken met (oud-) deelnemers en de organisatie.