Stichting Militaire Lourdes Bedevaart Top fotoTop fotoTop foto Insigne 2023


Agenda

Bedevaart 2021

Beste Bedevaartgangers,

Het is inmiddels helaas duidelijk geworden dat de Militaire bedevaart in 2021 definitief niet doorgaat. Er is namelijk nog sprake van erg veel coronabesmettingen.

We hebben gekeken hoe we u toch iets kunnen bieden dat ons in verbinding kan brengen met de grot in Lourdes. Zoals een kaars opsteken bij de grot, met een intentie daarbij. Daartoe hebben we op onze website een link opgenomen zodat u een kaars in Lourdes kunt laten branden, kies uit het menu ‘Wat is Lourdes’ de optie ‘Een kaars laten branden’, of klik op deze link (via Winkel van Lourdes).

Verder vond er in Tienraij op Eerste Pinksterdag een alternatieve bijeenkomst plaats, waarbij krijgsmachtbisschop Mgr De Jong zal voorging in de eucharistieviering. De inschrijving daarvoor is inmiddels gesloten. De viering begon om 14.30 uur en terug te zien via Pinksterviering op onze website. We hopen van harte dat u digitaal wilt meevieren!

Daarnaast werd door de PMI een Internationale Militaire Lourdesbedevaart gehouden, met livestreams. Deze is via de volgende link terug te zien: https://dioceseauxarmees.fr/pelerinage-militaire-international/web-pmi-du-21-au-23-mai-2021-a-lourdes/

En wij blijven bidden dat we elkaar in mei 2022 toch weer mogen ontmoeten bij De Grot.

Bestuur Stichting Militaire Lourdes Bedevaart.